Saimaan hyvä tunnelma kutsuu Mikkelin torille

Mikkelin torilla maistat ne parhaat paistetut muikut, makeimmat mansikat ja saat lähes takuuvarmasti myös juttuseuraa – sitä halutessasi. Torikahvilassa nautit maistuvat kahvit katetussa teltassa vaikka tammikuun pakkasilla. Ja kesällä voit valita torikahviloista sen kaikkein aurinkoisimman kahvilaterassin.


Saimaan tuoreet ja puhtaat raaka-aineet

Torilta löydät niin lähiseudun puhtaat ja tuoreet raaka-aineet kuin valmiitkin tuotteet. Käsityöläiset, kuten kori- ja nahkatuotteiden valmistajat, kokoontuvat sankoin joukoin kuukausimarkkinoille joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Normaalia torikauppaa tehdään ympäri vuoden ja kesällä viikon jokaisena päivänä.

Mikkelin tori on sydän keskellä kaupunkia, missä on tehty kauppaa jo 1700-luvulta lähtien. Nykyisin se tunnetaan ympäri Suomen leppoisana kohtaamispaikkana ja erinomaisena lähiseudun tuottajien myyntipaikkana. Maankuulu tori tarjoaa ainekset aitoihin makuihin ja kohtaamisiin.

Majoitus- ja ravintolavinkit Mikkelissä

Mikkelissä yövyt ja herkuttelet tunnelmallisessa kartanomiljöössä Tertin kartanossa. Kyyhkylän Kartano Saimaan rannalla tarjoaa majoitusta historiallisessa kartanohotellissa. D.O. Saimaan tuotteet nappaat mukaasi pappilamiljöö Kenkäverosta, ja paikallisen viinitilan tuotteet Ollinmäen viinitilalta.