VÄLINEVUOKRAUS

 

 

 

 

Välinevuokraus

Voit vuokrata välineet Saimaalla, joten sinun ei ole välttämätöntä tuoda niitä mukanasi. Tarjolla on kaikkea mitä vain voit tarvita, polkupyöristä soutuveneisiin ja kalastusvälineistä kävelysauvoihin.

Varaa tästä helposti

Välinevuokraamot Saimaalla

Uhkua Oy

Järjestämme kestävällä tavalla toteutettuja luontokokemuksia Luoteis-Saimaalla Yöveden ja Louhiveden ympäristössä. Omatoimista tai ohjattua melontaa, kalastusta ja retkeilyä sekä luontoruokailuja ja tapahtumia luonnossa. Vuokrattavana avokanootteja, soutuvene, telttasauna, riippumattoja, lumikenkiä ja muita retkeilyvälineitä.

SaimaaHoliday Oravi Oy

Vuokravälineet Oravissa, Koloveden Kirkkorannassa ja Linnansaaren leirintäalueella ja kuljetuspalvelulla muualle (pyydä tarjous kuljetuksesta). Valikoimassa muun muassa kajakit, kanootit, SUP-laudat, soutuveneet sekä retkeilyvälineitä.

Hotel & Spa Resort Järvisydän Oy

Safaritalosta löydät kauden vuokravälineet ja Outdoor Shopin ulkoiluvälinevalikoiman sekä varaat retket! Vuokraa meiltä välineitä ja lähde omatoimiselle retkelle luontoon! Safaritalon yhteydessä on kattava Outdoor Shop, josta löydät laadukkaita välineitä ulkoiluun ja retkeilyyn – itselle tai vaikka tuliaiseksi!

Lakeland GTE:n Ekopaatti seilaamassa Saimaalla.

Lakeland GTE Oy

Vuokraa välineet Puumalan keskustasta ja nauti retkeilystä Puumalan luonnossa Saimaalla. Talvella vuokrattavana lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Kesällä vuokraamme kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja ja kalastuskelluntarengasta. Vuokraamo toimii itsepalveluperiaatteella: varaa ja maksa verkkokaupasta, nouda ja palauta vuokraamoon ohjeiden mukaan

cycling in Finland cycling Lake Saimaa savonlinna mikkeli

Matkailukeskus Harjun Portti

E-fatbiket, gravel- ja sähkömaastopyörät, kajakit, veneet ja sup-laudat! Paikanpäältä vuokrattuna tai toimitettuna.  Kesäkauppa & välinevuokraamo auki joka päivä.

Seenland Saimaa wandern Punkaharju Nordic Walking

Kruunupuisto

Kruunupuistossa on laaja vuokravälinevalikoima monenlaiseen ulkona liikkumiseen eri vuodenaikoina niin harjualueen reitistöillä, järvellä kuin piha- ja puistoalueellamme. Valloita harju vaikka sähköavusteisella maastopyörällä tai fatbikellä!