Tynkkylän Lomaniemi

Tynkkylän Lomaniemi on saimaannorpan kotivesien äärellä Punkaharjulla sijaitseva perheyritys, jossa jokainen asiakas saa yksilöllistä palvelua. Huvilat ovat omarantaisia ja hyvin varusteltuja. Maisemakahvio avoinna kesällä tai erikseen sovittaessa, ateriapalveluja järjestetään tilauksesta. Vierasvenelaituri palvelee Saimaan veneilijöitä.

Loma-asunnot ja vierasvenelaituri

14 omarantaista huvilaa, jotka sijaitsevat rauhallisessa, puhtaassa, luonnonkauniissa ja turvallisessa Mökinniemessä. Jokainen huvila on yksilöllinen. Vierasvenelaituri tarjoaa vieraanvaraisen levähdyspaikan veneilijöille. Viisi erillistä laituria ja poijupaikkoja. Saunat, wc ja grillikatos matkailijoiden käytettävissä.

Tarjolla aitoja paikallisia herkkuja

Maisemakahvio on avoinna kesällä päivittäin 9-20, muuna aikana auki ennalta sovittaessa. Kesäsunnuntaisin katetaan Savo-Karjalainen pitopöytä klo 12-15. Järjestämme myös ympäri vuoden syntymäpäiviä, koulutustilaisuuksia, häitä ym. tilaisuuksia.

Aktiviteetit, nähtävää ja koettavaa

Lomaniemen ympäristössä paljon erilaisia aktiviteettejä, voit lähteä suppailemaan, veneilemään, polkupyöräilemään, melomaan, luontopolulle, lumikenkäilemään, pilkille ym. Lähivesillä voit nähdä saimaannorpan uiskentelemassa ja pihapiirissä matkailijaa riemastuttaa kotieläimet. Vierailun arvoisia kohteita on myös ehdottomasti kotimuseo sekä tekstiilimyymälä.

Lomaniemi_Huvila
Lomaniemi_Ruoka
Lomaniemi_Talo
Lomaniemi_ilma_2
Lomaniemi_Mainos

Tynkkylän Lomaniemi
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
040 732 6138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

Avoinna ympäri vuoden.

www.lomaniemi.fi
Facebook