Etätyö Saimaalla – iloa ja valoa työntekoon!

Viisi syytä vuokrata etätyöpaikka keskeltä Suomen kauneinta järviluontoa

Työntekijä on yrityksen tärkein resurssi. Keskellä pitkittyneitä poikkeusoloja työnantajat voivat nyt ilahduttaa urheita etätyöntekijöitä tarjoamalla Saimaalta upeat puitteet etätyön tekoon. Rentoutunut mieli on avain kirkkaampaan ja tehokkaampaan työpäivään.

Saimaan rannoilla on tarjolla upeita mahdollisuuksia etätyön tekoon. Yritys voi vuokrata työntekijöidensä käyttöön esimerkiksi mökin tai hotellihuoneita keskeltä Saimaan ainutlaatuisia puitteita.

Työntekijät saavat vauhtia työntekoon maisemanvaihdosta, mutta ovat edelleen turvassa koronavirukselta. Esimerkiksi mökeissä voi mainiosti tehdä päivät etätöitä ja työpäivän jälkeen elo Saimaalla lataa akkuja tehokkaasti. Mikään ei tuo enempää lisävoimaa kuin mökkisauna, pulahdus avantoon tai hotelliaamiainen.

Lisäksi perhe voi lähteä mukaan, sillä Saimaalla piisaa runsain mitoin puuhaa perheille.

Tässä viisi viisasta syytä vuokrata etätyöpaikka Saimaalta:

1.

Työntekijälle rauhaa keskittyä.

Saimaan luonnon hiljaisuudessa mieli tyhjenee ylimääräisestä ja työkin sujuu lennokkaammin. Jos perhe on mukana, voi työtä tehdä myös mökkikuntien tarjoamissa etätyöpisteissä.

2.

Hyvät yhteydet etäpalavereille

Saimaan alueella on panostettu tietoliikenneyhteyksien toimivuuteen ja työlle tärkeät nettiyhteydet toimivat sujuvasti monessa niemennokassa.

3.

Lisäpotkua saunasta, luonnosta ja lähiruuasta

Vapaa-ajalla saunominen, luonnossa liikkuminen ja ulkoharrastukset tuovat kiireisen työntekijän arkeen kaivatun hengähdystauon. Lisäksi ympäri Saimaan aluetta on tarjolla Suomen parasta lähiruokaa, josta voi nauttia myös talviaikaan.

4.

Lyhyt matka pääkaupunkiseudulle

Jos etätyössä Saimaalla viihtyy pidemmänkin aikaa, pääsee pääkaupunkiseudulle tarvittaessa vain muutamassa tunnissa.

5.

Positiivinen yritysmielikuva

Työntekijöiden etätyöoloihin panostaminen luo työantajasta positiivista mielikuvaa, ja se viesti kiirii kauas. Saimaalta esimerkiksi mökin vuokraava yritys tarjoaa samalla työntekijöille koronaturvallisen, mutta ainutlaatuisen ympäristön niin arjen kuin vapaa-ajan viettoon.

Työpäivän tauko luonnossa

Alla olevasta kartasta löydät helposti sopivat luontoreitit ja -polut Saimaalta. Klikkaa listatut kortit auki saadaksesi lisätietoa reitistä.