Ollinmäen Viinitila

Kitkat katkat, pitkät matkat Sinä ja minä ja Hentun Liisa. Tule ja osta mukaan suomalaisia marja- ja hedelmäviinejä, siidereitä ja kuohuviinejä. Paikan päällä siemailet myös aromikkaita marjalikööreitä. Tule  tutustumaan nautinnollisen viinikulttuurin saloihin ja kokemaan viinien viehätys idylliseen maalaismaisemaan.

Kippis ja kulaus!

Tervetuloa Anttolaan, Ollinmäen viinitilalle!

Viinitila sijaitsee luonnonkauniissa eteläsavolaisessa maisemassa Anttolassa, 18 km päässä Mikkelistä. Ollinmäki on perinteikäs ja samalla nuori. Suomen ensimmäisiin lukeutuva Tilaviinitila on perustettu v. 1995.

Saimaan seudun aromikkaat ja puhtaat marjat ja hedelmät yhdistämme keskieurooppalaiseen viininvalmistustaitoon hiilijalanjälkiä kulkien jo neljännes vuosisadan kokemuksella!

Miksi viinilasia pidetään jalasta kiinni?

Tämä ja monta muuta viiniin liittyvää tietoa sekä viininvalmistuksen salat selviää, kun lähdet viinimatkalle Ollinmäelle. Tornibaarissa tai Aurinko- terassilla kuulet tarinoita kirkon ikkunoista ja viinin kyyneleistä. Palkittujen tuotteiden raaka-aineina ovat kotimaiset marjat ja hedelmät. Viineistä voit aistia kesän valoisuuden, lintujen liverryksen ja laineiden liplatuksen. Vahvat maut ja aromit tulevat mainiosti esille ensiluokkaisissa tuotteissamme. Viinitilan esittelypaketit varattavissa tastingin ja sapaksien kera.

Viinitupa ja tuliaismyymälä

Olemme rakentaneet vanhaan, linnamaiseen luonnonkivinavettaan viinikellarin, myymälän ja ravintolan. Viinituvassa voit seurata viininvalmistusta ikkunan takaa. Lähijuoman ystävät saavat makuhermoja kutkuttavia juomia tuliaiseksi ja kotiin viemisiksi peräti 13% asti

Ravintola Ollinkellari

Viihtyisä kellariravintola sopii kahvitukseen, ruokailuun ja juhlintaan myös tanssin merkeissä sekä kokouspäivien viettoon. Tarjoilemme ravintolassamme tilaviinien lisäksi tilan omia liköörejä. Savolaisia tapaksia eli sapaksia nautitaan viinitastingissa sopivina makupareina.  Lähiruokanautintoa lisää oman keittiömme valmistamat antimet, joihin riistaeläimistä mm.hirvi kuuluu.  Voit varata ravintolan yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Hyvin varustellut hirsihuvilat

Tule viettämään aikaa ja yöpymään ympäri vuoden Saimaan rannalle. Villa Marialla järjestät niin pienimuotoiset yritystilaisuudet kuin perhejuhlat tarjoiluineen toiveesi mukaan. Pihapiiristä löytyy savusauna, grillikota ja luhtiaitta. Villat Natalia ja Nestori sopivat perhelomailuun ja luontomatkailuun. Pihapiiristä löytyvät marja- ja sienimaastot. Terassilta voit seurata auringon laskua linnunlaulua kuunnellen. Talvikaudella luistelet ja pilkit Saimaan jäällä, avantouintiinkin on mahdollisuus.

Ollinmaen_Viinitila_Viinit
Ollinmaen_Viinitila_Sapaksia
Kuva Anna-Katri Hänninen Ollinmäenviinitila ET-Teveys
Ollinmaen_Viinitila_Laituri
Ollinmaen_Viinitila_Loru

Ollinmäen Viinitila Oy
Anttolantie 1640
52100 Anttola
015 653 620
sirpa.villanen@ollinmaenviinitila.fi

Avoinna ympäri vuoden.

www.ollinmaenviinitila.fi