MAJOITU

 

 

 

 

Majoitu Saimaalla

Saimaalta löydät monia majoitusmahdollisuuksia mökin rauhasta hurmaaviin kartanoihin ja cityhotelleihin. Tutustu alueemme tarjontaan ja valitse mieleisesi lomamajoitus Saimaalla!

Mökit ja huvilat

Hotellit

Kylpylät

Erikoinen katto pään päälle?

Kaukana tavallisesta – mutta niin sopivasti lähellä kaikkea.

Yövy puussa – tentsile Linnansaaren
kansallispuistossa

Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella sijaitsevassa Tentsile Eco Campissa voit yöpyä mukavasti puuteltassa. Yö leijuen puiden välissä antaa elämäsi yöunet.

Majoitu ylellisesti vetten päällä house boatissa tai tähtitaivaan alla maisemasviitissä

Majoitu ylellisesti vetten päällä house boatissa tai tähtitaivaan alla maisemasviitissä Hotel & Spa Resort Järvisydämen isoista maisemaikkunoista ihailet kesäaamun auringonnousua tai maagista yötöntä yötä. Yöpyminen house boatissa on oivallinen tapa kokea Saimaan aallot.

Nostalgiamatka 1900-luvun alkuun Saimaan rannalla Villa Urholassa jugend-tyyliin

Saimaan rannalla Villa Urhola on vuonna 1903 rakennettu nostalginen jugend-tyylinen huvila Punkaharjun kansallismaisemassa. Villa on saneerattu vuonna 2009 pienoishotelliksi historiaa kunnioittaen. Huvila sijaitsee Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä hyvinvointikeskus ja hotelli Kruunupuistosta.

Skandinaavista puurakentamista
Saimaan rannalla

Halla Nature & Design Villas rantahuviloilla nautit modernin huvilan varustelutasosta, omasta rauhasta ja Saimaasta. Rinnehuviloilla yövyt omassa rauhassa ja nautit vivahteikkaasta järviluonnosta omalla, Saimaalle kurkottavalla laiturilla. Ekopuusta ja luonnonmateriaaleista rakennetuissa rinnehuviloissa luonto on erottamaton osa arkkitehtuuria. Jokaisessa villassa on lisäksi ainutlaatuinen kokonaisuus suomalaisten taiteilijoiden taideteoksia.

Elämyksellinen ja ekologinen kelluva majoituslautta
Ristiinassa

Uhkuan ekologinen ja elämyksellinen kohde sijaitsee Ristiinassa. Yö Saimaan laineilla kelluvassa lautassa on unohtumaton elämys. Yöpymiseen on mahdollista yhdistää saunalautan lempeät löylyt, luontoruokailu tai vaikka opastettu melontaretki.

 

 

Rantaudu höyhensaarille
Saimaan aalloilla
risteillen

Saimaan lempeillä aalloilla rentoudut turvallisesti oman pienen porukkasi kanssa. Hyppää sisävesiristeilijä m/s Elviiran tai m/s Ievan kyytiin ja nauti Saimaan labyrinttimaisista maisemista. Risteilyllä pääsette nauttimaan Saimaan jääkauden muovaamista maisemista, kirkkaista vesistä sekä paikallisista herkuista.

 

Lemmikkiystävälliset majoituskohteet Saimaalla

Myös lemmikit ovat myös tervetulleita Saimaalle!