MAJOITUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saimaalta löydät monia majoitusmahdollisuuksia mökin rauhasta hurmaaviin kartanoihin ja cityhotelleihin. Tutustu alueemme tarjontaan ja valitse mieleisesi lomamajoitus Saimaalla!

Mökki, huvila, villa…

Kesäkodilla on monta nimeä.

Omanlaisia hotelleja

Saimaalla hotellitkin ovat ainutlaatuisia elämyksiä. Näitä et muualta löydä:

Erikoinen katto pään päälle?

Kaukana tavallisesta – mutta niin sopivasti lähellä kaikkea.

Yövy puussa – tentsile Linnansaaren kansallispuistossa tai Anttolanhovissa

Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella sijaitsevassa Tentsile Eco Campissa voit yöpyä mukavasti puuteltassa. Yö leijuen puiden välissä antaa elämäsi yöunet. Tentsile-yöpymismahdollisuus myös Anttolanhovissa, Saimaan rannalla Mikkelissä.

Majoitu ylellisesti vetten päällä house boatissa tai tähtitaivaan alla maisemasviitissä

Majoitu ylellisesti vetten päällä house boatissa tai tähtitaivaan alla maisemasviitissä Hotel & Spa Resort Järvisydämen isoista maisemaikkunoista ihailet kesäaamun auringonnousua tai maagista yötöntä yötä. Yöpyminen house boatissa on oivallinen tapa kokea Saimaan aallot.

Nostalgiamatka 1900-luvun alkuun Saimaan rannalla Villa Urholassa jugend-tyyliin

Saimaan rannalla Villa Urhola on vuonna 1903 rakennettu nostalginen jugend-tyylinen huvila Punkaharjun kansallismaisemassa. Villa on saneerattu vuonna 2009 pienoishotelliksi historiaa kunnioittaen. Huvila sijaitsee Saimaan rannalla, kävelymatkan päässä hyvinvointikeskus ja hotelli Kruunupuistosta.

Skandinaavista puurakentamista Saimaan rannalla

Halla Nature & Design Villas rantahuviloilla nautit modernin huvilan varustelutasosta, omasta rauhasta ja Saimaasta. Rinnehuviloilla yövyt omassa rauhassa ja nautit vivahteikkaasta järviluonnosta omalla, Saimaalle kurkottavalla laiturilla. Ekopuusta ja luonnonmateriaaleista rakennetuissa rinnehuviloissa luonto on erottamaton osa arkkitehtuuria. Jokaisessa villassa on lisäksi ainutlaatuinen kokonaisuus suomalaisten taiteilijoiden taideteoksia.

Sekoitus mökki- ja aittakokemusta Punkaharjulla

Hotelli Punkaharjun Metsähuoneet sijaitsevat hotellin alueella, omalla niemenkärjellään, Punkaharjun katveessa. Suomen vanhimmat majoituskäyttöön rakennetut mökit on uudistettu viihtyisiksi hotellihuoneiksi. Yö jylhien honkien keskellä, suojellulla luonnonkauniilla niemellä on yllätyksellinen ja unohtumaton elämys. Metsähuoneissa on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä. Tarjolla on autenttinen yö luonnon helmassa.

Rantaudu höyhensaarille Saimaan aalloilla risteillen

Saimaan lempeillä aalloilla rentoudut turvallisesti oman pienen porukkasi kanssa. Hyppää juuri uudistetun sisävesiristeilijä S/S Paul Wahlin tai jahdin kyytiin ja nuku elämäsi parhaat unet luksustason sviiteissä. Risteilyllä pääsette nauttimaan Saimaan jääkauden muovaamista maisemista, kirkkaista vesistä sekä paikallisista herkuista.

Lemmikkiystävälliset majoituskohteet Saimaalla

Myös lemmikit ovat myös tervetulleita Saimaalle!