Teatterit

Suuria tunteita teatterin hämärissä.

Varkauden Teatterissa nautitaan upeista teatteri-elämyksistä tunnelmallisessa ympäristössä. 110-vuotias ammattiteatteri tarjoilee vuosittain 4-5 omaa ensi-iltaa täydellä sydämellä sekä rakkaudesta yleisöä kohtaan. Varkauden Teatterin jokainen esitys koskettaa ja voimauttaa – tuottaa nautinnon iloa, kyyneleitäkään unohtamatta. Lisäksi ohjelmistoa rikastuttavat Klubi-illat ja tähtivierailut.

Savonlinnan Teatteri on vuonna 1914 perustettu ammattiteatteri, joka valmistaa 4-5 ensi-iltaa yhden tuotantokauden aikana. Ohjelmistoon kuuluvat myös erilaiset yhteisnäytännöt paikallisten orkestereiden ja ammattitaiteilijoiden kanssa. Teatterin tarjontaan kuuluvat myös vierailuesitykset, tapahtumat ja konsertit.

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias teatteri, joka toimii vanhassa palolaitoksen rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Mikkelin Teatterissa on ensi-iltoja noin kuusi vuodessa. Tämän lisäksi teatterissa nähdään läpi vuoden monipuolisesti erilaisia vierailuesityksiä.

Perille matkahaku kertoo kuinka pääset Saimaalle

Perille-palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.