SYKSY SAIMAALLA

Saimaan syksy

Pimenevä ilta mökillä, auringossa loistava ruska luontoreiteillä, metsän sato, tunnelmaa teatterin hämärissä, Saimaan makuja lautasella…

Syksyinen Saimaa tarjoaa parastaan lomailijoille!

#saimaamoments

Suosittelemme juuri nyt

Majoitu

Mökit

Vauhdikas viikonloppuloma perheen kanssa tai ehkä rauhallinen irtiotto kahdestaan? Syksy on loistavaa aikaa kaikenlaisille mökkilomille. Mökillä aika kuluu rattoisasti esimerkiksi veneillen, luonnossa retkeillen ja saunoen. Rohkeat pulahtavat vielä Saimaaseen.

Hotellit

Hotelliloma on mitä mutkattomin valinta myös syksyllä. Nauti hotellien palveluista ja muista myös seudun tapahtuma- ja kulttuuritarjonta. Hotelliyö, teatteriesitys ja ruokailuravintolassa – loistava kombo!

Muut majoituskohteet

Kaipaatko kartanoromantiikka? Saimaan historiallisissa kartanoissa nukut makoisasti, käyskentelet puutarhoissa ja ehkä lueskelet kaunokirjallisuutta tai käytät hetken haaveiluun.

Herkuttele

Näe ja koe

Tapahtumat ja kulttuuri

Oktober-festien, sadonkorjuu juhlien ja keikkojen lisäksi syksyisellä Saimaallla suuria tunteita ja erilaisia tunnelmia tarjoavat ammattilaisteatterit.

Tee ja osallistu

Luontoreitit

Mahtavat luontoreitit kauneimman järviluonnon äärellä.

Pyöräilyreitit

Pyörän selässä uusiin maisemiin Saimaalla.

Tärppejä Saimaalta

Perille matkahaku kertoo kuinka pääset Saimaalle

Perille – palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voit verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.

Katso lisää kohdevinkkejä Saimaan paikallisilta matkailusivuilta: