Reposen Lomamökit

Suomen suurimman järven syleilyssä
Saimaa on neljänneksi suurin järvi Euroopassa ja Suomen suurin järvi. Saimaalla on jopa enemmän rantaviivaa kuin Espanjalla! Sen 14 000 erilaista saarta, 120 puhdasta järveä ja henkeäsalpaavat maisemat muodostavat kokemisen arvoisen matkakohteen. Saimaa yhdistää Järvi-Suomen isoimmat kaupungit, joissa voit kokea lähiruoan maut, puhtaan luonnon hiljaisuuden ja monipuoliset aktiviteetit.

Reposen Lomamökit sijaitsevat Jänniemen upeissa maisemissa, loivien hiekkarantojen äärellä Saimaan rannalla Puumalassa. Saimaan puhtaan luonnon rauhaan pääset pääkaupunkiseudulta vain noin 3 tunnissa! Reposen Lomamökit on rakennettu tasaisesti eri puolille Jänniemeä, niin että kaikilla on rauhallinen oma alueensa, eikä naapuri ole ihan vieressä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita Reposen Lomamökeille.

Reposen Lomamökeillä vuokraus on alkanut jo 40 vuotta sitten Saimaan Lietveden parhailla rannoilla, joten voit luottaa taatusti hyvään palveluun. Majoitustilaa löytyy muutaman henkilön sympaattisista mökeistä laadukkaaseen 8 henkilön lomataloon. Liikuntaa kaipaavalle Jänniemestä löytyy monia lenkkipolkuja puhtaan luonnon siimeksessä, tenniskenttä sekä vuokrattavia kanootteja ja polkupyöriä.

Koe kesäillan ihanat maisemat hiekkarannalta käsin tai vesitse veneellä tai kanootilla. Tavat rentoutua voivat olla erilaisia – Saimaalla pääset tekemään sitä mistä eniten nautit. Lämmitä sauna puhtaan järven rannalla ja virkistäydy sen jälkeen kirkkaan Saimaan syleilyssä. 

Lisää matkavinkkejä Saimaalle visitsaimaa.fi/villiinny.