Lomamokkila

Lomamokkila tarjoaa loistavat puitteet onnistuneen loman viettoon Savonlinnassa Saimaan sydämessä.

Voit valita aamiaismajoituksen laadukkaissa huoneissa tai nauttia luonnonrauhasta rantamökeissä ympäri vuoden. Tarjoamme lisäksi herkullista maalaisruokaa tilan omia tuotteita käyttäen.

Lomamokkilassa voit viettää rentouttavaa lomaa maatilamiljöössä, käydä soutelemassa ja saunoa järvenrannalla. Lähiseutu tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa – Savonlinnaan ajat varttitunnissa ja Punkaharjulle sekä Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistoihin reilussa puolessa tunnissa.

Lomamokkilalla on pitkät perinteet vieraiden kestitsemisessä. Nyt sinut toivottaa tervetulleeksi jo neljäs sukupolvi. Tila on saanut laadukkaasta työstään tunnustusta ja on palkittu mm. Vuoden maaseutumatkailuyrittäjä ja Pro Maaseutu -palkinnoilla.

Voit valita joko täysin varustellun mökin tai perinteisen vaatimattomasti varustellun kesämökin. Jokaisessa mökissä on oma ranta, soutuvene, sauna ja petivaatteet. Halutessasi voit tilata meiltä lastensängyn, liinavaatepaketin (lakanat ja pyyhe) sekä loppusiivouksen. Lisäksi voit varata aamiaisen ja päivällisen, jotka tarjoillaan päärakennuksessa. Mökissä majoittuvat voivat myös käyttää WLAN-verkkoa päärakennuksessa.

Suomen paras Bed&Breakfast ja mökkimajoitus Savonlinnassa – TripAdvisorin asiakasarvionnit vuonna 2015.

Laura, Kalle, Anna, Ella ja Eero Björn toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!