TALVI SAIMAALLA

Saimaan talvi

Huurteinen Saimaa – liukuja luistimilla, suksilla ja pulkan kyydissä. Tunnelmaa teatterin hämärissä, Saimaan makuja lautasella…

Talvinen Saimaa tarjoaa parastaan lomailijoille!

#saimaamoments

Suosittelemme

Majoitu

Mökit

Vauhdikas viikonloppuloma perheen kanssa tai ehkä rauhallinen irtiotto kahdestaan? Talvi on loistavaa aikaa kaikenlaisille mökkilomille. Mökillä aika kuluu rattoisasti esimerkiksi veneillen, luonnossa retkeillen ja saunoen. Rohkeat pulahtavat vielä Saimaaseen.

Hotellit

Hotelliloma on mitä mutkattomin valinta myös talvella. Nauti hotellien palveluista ja muista myös seudun tapahtuma- ja kulttuuritarjonta. Hotelliyö, teatteriesitys ja ruokailuravintolassa – loistava kombo!

Muut majoituskohteet

Kaipaatko kartanoromantiikka? Saimaan historiallisissa kartanoissa nukut makoisasti, käyskentelet puutarhoissa ja ehkä lueskelet kaunokirjallisuutta tai käytät hetken haaveiluun.

Herkuttele

Näe ja koe

Tapahtumat ja kulttuuri

Joulunavausten, Tuomaan markkinoiden ja keikkojen lisäksi talvisella Saimaalla suuria tunteita ja erilaisia tunnelmia tarjoavat ammattilaisteatterit.

Tee ja osallistu

Luontoreitit

Mahtavat luontoreitit kauneimman järviluonnon äärellä.

Pyöräilyreitit

Pyörän selässä uusiin maisemiin Saimaalla.

Tärppejä Saimaalta

Perille matkahaku kertoo kuinka pääset Saimaalle

Perille – palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voit verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.

Katso lisää kohdevinkkejä Saimaan paikallisilta matkailusivuilta: