TALVILOMA

Anna Saimaan yllättää talvellakin.

Miltä kuulostaisi hiljaisuus tähtitaivaan alla, puhdas luonto ja ruoka, pulahdus avantoon saunan lämmöstä ja iltakävely pikkukaupungin tunnelmallisilla kujilla? Tai suunnista mökkilomalle ja retkiluistelemaan hyvin ylläpidetyille jääreiteille tai lumikenkäilemään upeisiin harjumaisemiin. Täältä löydät talven iloja – Sinua, perhettäsi ja ystäviäsi varten. Tervetuloa!

Villit vinkit talvilomaan Saimaalla!

Suomen pisimmät retkiluistelureitit löytyvät Saimaalta Savonlinnan seudulta. Ota alle retkiluistimet, potkuri tai pyörä ja kiidä pitkin Saimaan jäätä Punkaharjulla tai Linnansaaren kansallispuistossa!

Jääkellunta tai norppakellunta on keino rentoutua Saimaassa myös talvella. Jääkellunnassa kellutaan pulleat märkäpuvut päällä, aivan saimaannorppina. Jääkelluntaa tarjoaa SaimaaHoliday Oravi.

Virittäydy lomatunnelmaan

Talven tarjouksia ja lomapaketteja

Varaa heti

Loading...

Talvireittejä Saimaalla

Saunan leppeitä löylyjä Saimaalla

Pulahdus hyiseen Saimaaseen suoraan saunan
leppeistä löylyistä kruunaa talvisen päivän.

Muista myös nämä

Talven herkkuja

Makoisat unet

Perille Saimaalle – Helsingistä vain reilu pari tuntia!

Perille-palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.

Lisää talvilomavinkkejä Saimaa paikallisilta matkailusivuilta:

Linkki VisitVarkaus-sivustolle.