Nappaa itsellesi unelmien työpaikka Saimaa Gastronomy -yrityksessä

Miltä tuntuisi tehdä työtä Suomen parhaimman gastronomian parissa Saimaan upeissa maisemissa? Tee toiveistasi totta ja hae töihin Saimaan matkailun huippukohteisiin.

Me olemme neljä Saimaa Gastronomy -kohdetta ja Saimaan ruokamatkailun kärkiyritystä – Tertin Kartano, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Hotelli Punkaharju. Meitä yhdistää rakkaus Saimaan ainutlaatuiseen luontoon ja aitoon, puhtaaseen lähiruokaan ja luonnon antimiin.

Etsimme nyt joukkoihimme mm. kekseliäitä kokkeja, taitavia tarjoilijoita, hurmaavia asiakaspalvelijoita ja muita innostuneita tekijöitä.

Unelmien työpaikkoja huippugastronomian parissa

Meillä tulet osaksi sydämellään työtä tekevää tiimiä ja pääset tarjoamaan asiakkaille aitoja makuelämyksiä puhtaista saimaalaisista raaka-aineista. Näissä työympäristöissä eivät myöskään näkymät puuduta yksitoikkoisuudellaan: saat luoda mieleenpainuvia elämyksiä joka päivä samalla kun nautit Saimaan sykähdyttävistä maisemista.

Tervetuloa meille töihin!

Hae töihin Suomen huippugastronomian kehtoihin ja uniikkeihin matkakohteisiin.

Sahanlahti Resortin artesaaniravintolat

Sahanlahti Resort on ympärivuotinen matkailukohde ravintoloineen, hotelleineen, villoineen, venesatamineen ja saunoineen. Ympärillä Saimaan upea vesistö ja luonto.

Ravintolamme työntekijät voivat seisoa sen takana, mitä tarjoilemme:  laadukasta ja parasta Saimaalta. Ja mahtavasta Saimaasta saamme nauttia aina kun töiltämme ehdimme.

– Jaana Kuivalainen, Sahanlahden emäntä

Tertin Kartanon
puutarharavintola

Tertin Kartano on aito sukukartano tunnelmallisessa ja uniikissa miljöössä. Tertin erikoisuus on runsaat ja herkulliset juhlapöydät oman puutarhan ja lähialueen antimista.

Asiakkaan huolenpito on meille sydämen asia. Haluamme tarjota vain parasta vuosisataisten perinteiden mukaan ja saada asiakkaat tuntemaan kuin kotiin tulisivat.

– Pepita Pylkkänen, Tertin emäntä

TeaHouse of Wehmaisin
luomu- ja teeravintola

TeaHouse of Wehmaisissa pääset työskentelemään upeiden raaka-aineiden ja ainutlaatuisen kotimaisen teekulttuurin parissa historiallisessa ja idyllisessä kartanon pihapiirissä.

TeaHousessa saat kehittyä, toteuttaa omia ideoita ja ottaa vastuuta. Työntekijämme ovat kiittäneet hyvästä työilmapiiristä ja yhteishengestä.

– Anna Grotenfelt-Paunonen, TeaHouse of Wehmaisin yrittäjä

Hotelli Punkaharjun villiruokaravintola

Hotelli Punkaharju on upea, historiallinen hotelli keskellä huikeaa ja kaunista harjuluontoa. Luonto ja sen villit maut kuuluvat kiinteästi Hotelli Punkaharjun tarinaan ja gastronomiaan.

Täällä Saimaan paratiisissa, Punkaharjun luonnon kauneimmassa huvipuistossa asiakkaamme voivat nauttia luonnon ainutlaatuisuudesta kaikilla aisteillaan.

– Saimi Hoyer, Hotelli Punkaharjun emäntä

Täältä löydät lisää maukkaita tarinoita neljästä Saimaa Gastronomy -kohteesta.