Hotelli Punkaharju

Suomen kansallismaisemassa Saimaan Puruveden rannalla sijaitseva Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus metsä- ja järviluontoon, taiteeseen ja kulttuuriin.

Metsänvartijan talosta tasokkaaksi majoitus- ja ravintolakohteeksi

Historiallinen hotelli sai alkunsa vuonna 1845, jolloin sen ensimmäinen osa rakennettiin metsänvartijan taloksi tsaari Nikolai 1:n määräyksestä. Tuolloin rakennukseen tehtiin kolme huonetta matkailijoiden käyttöön. Vuosien aikana hotellia on laajennettu useasti ja viime vuosien suuri muutos käynnistyi, kun Saimi Hoyer puolisonsa kanssa osti hotellin vuonna 2016, ja remontoi sen tasokkaaksi majoitus- ja ravintolakohteeksi. Hotellilla on upea Saimaan maisemaan avautuva näköalaravintola sekä 30 yksilöllisesti sisustettua majoitushuonetta.

Suomen paras ruokamatkailutuote 2019

Ympäröivä harju- ja vesistöluonto antimineen luovat ainutlaatuiset puitteet toiminnalle. Hotelli Punkaharjun ravintola on elämys, joka tuo monipuolisesti luonnon ja lähituottajien antimet lautaselle. Sieniherkut ovat hotellin erikoisuus, ja Saimi Hoyer tunnetaankin intohimoisena sienestäjänä ja alan asiantuntijana. Hotelli Punkaharju on yksi neljästä Saimaa Gastronomy yrityksestä. Saimaa Gastronomy-verkoston teemaviikonloput voittivat Suomen paras ruokamatkailutuote 2019 -palkinnon valtakunnallisessa Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailussa.

Elämyksiä kulttuurin ystäville

Hotelli Punkaharju tarjoilee elämyksiä kulttuurin ystäville tasokkaiden taidenäyttelyiden, konserttien ja muiden viihdetapahtumien muodossa. Hotellin inspiroivat tilat taipuvat moneen ja sopivat sekä omasta rauhasta nauttimiseen, pienempien kuin isompien juhlien järjestämiseen että huippukokouksen viettämiseen upeassa kansallismaisemassa!

Punkaharjun_Lomamatkailu_3
Punkaharjun_Lomamatkailu_2
Saimi Hoyer Hotelli Punkaharjun portailla.
24.5.2018. Punkaharju. Hotelli Punkaharjun ruokasali.
25.5.2018. Punkaharju. Saimaan kuhaa, parsaa, korvasieniä ja beurre blanc.

Punkaharjun Luontomatkailu Oy
Harjutie 596
58450 Punkaharju
+ 358 15 511 311
welcome@hotellipunkaharju.fi

Avoinna ympäri vuoden.

www.hotellipunkaharju.fi
Instagram
Facebook