Höyrylaiva Puijon ravintola.

Höyrylaivaravintola m/s Puijo Järvisydämessä

Kaunis ja perinteikäs matkustajahöyrylaiva m/s Puijo on rantautunut Rantasalmelle Järvisydämen Kalarantaan matkailijoiden iloksi. Sen höyrylaivaravintolassa nautit maistuvista tuoreista kalaherkuista, juomista ja aidon höyrylaivan tunnelmasta. 


Yli satavuotiaat matkustajahöyrylaivat ovat osa kauneinta Saimaan historiaa. Ne olivat tuttu näky Saimaalla ison osan 1900-lukua matkailijoiden reissatessa  Saimaan rantakaupungeista toiseen. M/s Puijo seilasi Savonlinnan ja Kuopion väliä aina vuoteen 2021 asti, ja nyt se on aloittanut uuden aikakauden tunnelmallisena höyrylaivaravintola Järvisydämessä.

M/S Puijon höyrylaivaravintola tarjoaa tuoreita makuelämyksiä

M/s Puijo tarjoilee tuoreita kalaherkkuja höyrylaivaravintolassaan Järvisydämen Kalarannassa. Kalan voi onkia myös itse ja nauttia sen lounaaksi meheväksi savustettuna herkullisten lisukkeiden kera. Nauti herkut höyrylaivan ravintolassa tai kipua aurinkokannelle ihastelemaan Saimaan maisemia.

Tervetuloa Järvisydämeen

Hotel & Spa Resort Järvisydämessä vietät rentouttavan ja monipuolisen loman kylpylässä ja aktiviteettien parissa Saimaan kauneimmissa rantamaisemissa.