Ripatti-IMG_0863

Anna Saimaan yllättää.

Miltä kuulostaisi hiljaisuus tähtitaivaan alla, puhdas luonto ja ruoka, pulahdus avantoon saunan lämmöstä ja iltakävely pikkukaupungin tunnelmallisilla kujilla? Tai suunnista mökkilomalle ja retkiluistelemaan hyvin ylläpidetyille jääreiteille tai lumikenkäilemään upeisiin harjumaisemiin. Täältä löydät talven iloja – Sinua, perhettäsi ja ystäviäsi varten. Tervetuloa!

Talven parhaat palat

696B6801

Helposti retkelle

Retkiluistelu- ja talvivaellusreitit, hiihtoladut, laskettelurinteet ja pulkkamäet odottavat sinua. Tule puolison, perheen, ystävän tai kaveriporukan kanssa kokemaan Saimaan talvi. Tekemistä löytyy jokaiseen makuun.

Lue lisää

Järvisydän ScenerySuite3

Ota irtiotto arjesta

Kaipaatko omaa rauhaa ja järviluonnon hiljaisuutta, kylpylähoitoja ja leppoisia löylyjä vai himoitsetko herkullisia aamiaisia ja hemmotteluhoitoja hotellissa? Talven parhaat majoituspaketit löydät täältä.

Lue lisää

Joulupukin_tupaantuliaiset_print_-16

Talvisia tapahtumia ja käyntikohteita

Kolme kaupunkia täynnä suuria tunteita; teatteria, konsertteja, riemukkaita talvitapahtumia ja historiallisia käyntikohteita. Tutustu  ja valitse omasi:

Kuukausi täynnä upeita teemakattauksia ja tapahtumia

Talvista herkuttelua, kartanotunnelmaa, luontoelämyksiä ja hemmotteluhoitoja kaikissa Saimaa Gastronomy -kohteissa. Lue lisää ja klikkaa itsesi upeiden makujen ja puhtaan luonnon ääreen!

Saimaa Gastronomy talviviikot Etelä-Savossa 15.2.-15.3.2019

Talviloma Saimaalla tekee hyvää myös ympäristölle

Green Key -sertifoiduissa majoituskohteissa on keskitytty mm. energian- ja vedenkäytön tehostamiseen sekä majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen. Lue lisää PURE SAIMAA -lehdestä sivulta 14.

PureSaimaa_bannerikuvat

Lempeitä löylyjä ja uusia kokemuksia

Saimaallinen tähtitaivas

Saimaan rannoilla, kaukana kirkkaista valoista – koet tähtitaivaan kauneuden aidoimmillaan. Varkaudessa ja Mikkelissä tähtiin voi tutustua myös tähtitornien alueilla, joissa järjestetään yleisönäytöksiä taivaan ilmiöihin liittyen.  Lisätiedot www.kassiopeia.net ja mikkelinursa.fi.

tahtitaivas-2

Tervetuloa vieraaksemme!