Hiihtolomalla Varkaudessa hotlaillaan 57€/hlö/2hh

Hiihtoloma hotellissa on perheen yhteistä Prime Timea. Nyt ansaitset lisäksi 10 € ravintolarahaa jokaisesta lomayöstä!

Tahdomme Varkaudessa Hotel Oscarissa tehdä lomastasi ikimuistoisen ja ajattelimme ravintolaherkkujen kruunaavan matkasi. Ravintoloissamme nautit monipuolisesti vaihtoehtoja hyvän ruoan ja juoman ympärillä, olipa toiveissasi terveellisiä ja ravitsevia annoksia tai hemmottelua ja  herkkuja mahan täydeltä.

Hiihtolomaviikoilla ansaitset ravintolarahaa jokaisesta varaamastasi yöstä:

1 yö    = 10 €
2 yötä = 20 €
3 yötä = 30 €

Saat edun käyttöösi varatessasi huoneesi suoraan nettisivuilta tai vastaanotosta.

Varausaika: 14.3.2021 saakka
Majoitusaika: 19.2-14.3.2021

Kampanjaehdot:
Kampanja-aikana ansaitset 10 € ravintolarahaa / yö / max. 30€. 1 etu / huone / viipymä. Etuseteli on voimassa vierailusi ajan hotellisi Primehotels-ravintolassa. Etuseteli toimii maksuvälineenä kaikkiin normaalihintaisiin ravintolapalveluihin seteliin merkityllä summalla. Etuseteli tulee olla mukana, kun sillä halutaan maksaa. Etuseteliä ei vaihdeta rahaksi, eikä siitä saa rahaa takaisin.

Kampanjaetua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Kampanjaedun saat hiihtolomaviikkojen varauksiin 19.2-14.3.2021, saatavuuden mukaan. Primehotelsin tarjoushinnat sisältävät aina majoittumisen lisäksi aamiaisen, kuntosalin ja Wi-Fin. Katso valitsemasi hotellin hinta hotellin varausjärjestelmän kautta.