Lomaile Suomen suosituimmalla mökkialueella

Saimaa Lake Villas vuokramökit jokaiseen lomaan – vuokramökkejä Saimaan äärellä

Vuokraa Mökki Saimaa Lake Villas

SaimaaLakeVillas on korkeatasoista ja luotettavaa mökkivuokrausta tarjoava maaseudun perheyrittäjien verkosto. Yhteensä lähes 100 vuokrahuvilaamme sijaitsevat Etelä-Savon maisemaltaan rikkaalla järvialueella.

Jokainen mökki sijaitsee rannan läheisyydessä ja vuokraan sisältyy soutuvene ja kappale ympäröivää upeaa metsäluontoa. Kohteiden varustelu ja suunnittelu varmistaa, että loman vietto on huoletonta. Jokainen Saimaa Lake Villas –verkoston yritys ja  kohde on ainutlaatuinen ja jo oman matkansa arvoinen. Vuokraa mökki Saimaalta ja vietä ikimuistoinen loma.

Saimaa Lake Villas yrittäjät lupaavat

Saimaa Lake Villas yrittäjät lupaavat aitoa ja ammattimaista palvelua, huomioiden juuri asiakkaat tarpeet. ”Olemme valmiina suosittelemaan, mitä nähtävää ja koettavaa lähialueemme ja Saimaan seutu voi matkallenne tarjota. Verkostomme avulla löydämme teille maaseudulla piilottelevat lähiruokaravintolat, viini- ja suoramyyntitilat tai parhaat retki- ja kalapaikat opaspalveluineen. Kehitämme yhteistyössä toimintaamme hioaksemme palvelustamme entistä parempaa ja huolehtiaksemme asiakkaidemme toiveista loman alusta loppuun.”

Tervetuloa vieraaksemme!

Teemamökit

Haluatko mökkilomalle? Tee varaustiedustelu laadukkaista huviloista nyt!

Voit tehdä varaustiedustelun, joka lähtee kaikille Saimaa LakeVillas verkoston yrityksille.

Ajankohtaiset tarjoukset huviloilla

Näe ja koe – suosittelemme lähiseudulta

Haluatko mökkilomalle? Tee varaustiedustelu laadukkaista huviloista nyt!

Voit tehdä varaustiedustelun, joka lähtee kaikille Saimaa LakeVillas verkoston yrityksille.