Lomamokkila

Lomamokkila tarjoaa loistavat puitteet onnistuneen loman viettoon Savonlinnassa. Voit valita aamiaismajoituksen laadukkaissa huoneissa tai nauttia luonnonrauhasta rantamökeissä ympäri vuoden. Tarjoamme lisäksi herkullista maalaisruokaa tilan omia tuotteita käyttäen.

Lomaile Järvi-Suomessa

Lomamokkilassa voit viettää rentouttavaa lomaa maatilamiljöössä, käydä soutelemassa ja saunoa järvenrannalla. Lähiseutu tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa – Savonlinnaan ajat varttitunnissa ja Punkaharjulle sekä Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistoihin reilussa puolessa tunnissa.

Kun haluat loistavan aamiaisen ja rauhalliset yöunet

Lomamokkila tarjoaa sinulle monentyyppistä huonemajoitusta. Voit esimerkiksi valita romanttisen huoneen päärakennuksesta tai viihtyisän huoneen vierastalosta peltojen keskellä. Huonemajoitus sisältää aamiaisen, liinavaatteet ja siivouksen. Huoneissa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää kotakeittiötä, soutuveneitä sekä ranta- ja pihasaunaa. Pihapiirissä toimii ilmainen WiFi.

Oma ranta, sauna ja vene

Lomamokkila tarjoaa sinulle monentyyppistä mökkimajoitusta. Voit valita joko täysin varustellun mökin tai perinteisen vaatimattomasti varustellun kesämökin. Jokaisessa mökissä on oma ranta, soutuvene, sauna ja petivaatteet. Halutessasi voit tilata meiltä lastensängyn, liinavaatepaketin (lakanat ja pyyhe) sekä loppusiivouksen. Lisäksi voit varata aamiaisen ja päivällisen, jotka tarjoillaan päärakennuksessa.

Sukupolvelta toiselle

Lomamokkilalla on pitkät perinteet vieraiden kestitsemisessä. Nyt sinut toivottaa tervetulleeksi jo neljäs sukupolvi. Tila on saanut laadukkaasta työstään tunnustusta ja on palkittu mm. Vuoden maaseutumatkailuyrittäjä ja Pro Maaseutu -palkinnoilla.

Uusi kohteemme B&B Taipaleenniemi

Toinen kohteemme, B&B Taipaleenniemi, tarjoaa idyllistä huonemajoitusta historiallisessa miljöössä Saimaan rannalla vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Lomamokkilasta ja kahdenkymmenen minuutin päässä Savonlinnasta. B&B Taipaleenniemessä voit viettää rentouttavaa lomaa metsän siimeksessä, käydä soutelemassa ja saunoa järvenrannalla.

Lomamokkila_huone
Lomamokkila_3
Iltaruskoinen maisema Saimaalta
Lomamokkilan härkä.
Aamiainen Lomamokkilassa.

Lomamokkila
Mikonkiventie 209
57310 Savonlinna
+358 15 523117
info@lomamokkila.fi

Avoinna ympäri vuoden.

www.lomamokkila.fi
Instagram
Facebook