Anttolanhovi

Saimaan rannalla sijaitseva Anttolanhovi tarjoaa maaseudun rauhaa, järviluonnon iloja – mutta myös laadukkaat ja modernit palvelut, joissa jokaista yksityiskohtaa myöten on kiinnitetty erityistä huomiota ekologisuuteen. Sauna- ja allasosasto, Wellness Centerin hemmotteluhoidot, liikuntasali, kuntosali, valaistut ulkoilureitit, frisbeegolfrata ja monipuoliset harrastusvälineet ovat käytettävissä aktiiviseen oleskeluun ympäri vuoden. Anttolanhovin ainutlaatuinen sijainti puhtaan luonnon keskellä, Saimaan rannan tuntumassa tarjoaa lepoa, rauhaa ja elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Majoitusvaihtoehtoja joka lähtöön

Majoitusvaihtoehtoina Anttolanhovissa ovat Rantahotelli, kaksikerroksiset Ranta- tai Rinnehuvilat, sekä rivitalomajoitus. Korkealaatuiset Art&Desing-huvilat ovat monikäyttöisiä.

Rinnehuvilat ovat Timo Leiviskän suunnittelemia, joista löytyy monipuolinen varustelutaso ja näköalat suoraan Saimaalle. Majoituksen lisäksi Rinnehuvilat on varusteltu sopimaan myös kokouskäyttöön. Paritaloiksi suunnitellut huvilat voi yhdistää keskenään 5 makuuhuonetta käsittäväksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa laajan 1-10 hlö:n majoituskapasiteetin.

Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemilla Rantahuviloilla on nimensä veroisesti oma ranta ja laituri. Ekopuusta ja muista luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkkitehtuuria. Rantahuvilat ovat erityisesti pariskuntien suosiossa, mutta soveltuvat erinomaisesti myös perheiden lomanviettopaikaksi sekä pienempien kokousten ja perhejuhlien pitopaikaksi.

Kaikki löytyy läheltä

Rantahotellissa hotellihuoneiden lisäksi tiloissa toimivat myös Wellness Center ja Rantaravintola, joten hotellin kaikki palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä. Rantaravintola tarjoaa Anttolanhovin keittiömestarin, puhtaista raaka-aineista valmistamaa lähiruokaa. Anttolanhovi on jo vuosia panostanut eteläsavolaiseen ruokakulttuuriin ja paikallisilta tuottajilta hankittuihin puhtaisiin raaka-aineisiin. Lihat noudetaan yksityiseltä pientuottajalta, kalat paikallisilta kalastajilta, vihannekset ja juurekset läheisiltä maatiloilta. Myös ruoka-annosten marjat ja sienet poimitaan puhtaasta Saimaan alueen luonnosta. Uutuutena, Keittiömestarin menun kasvis-, liha-, kala- ja kasvisruoka-annosten lisäksi Anttolanhovin Rantaravintola tarjoilee myös kiviarinauunissa paistettuja pizzoja.

Wellness Centeristä hyvinvointihoitoja

Anttolanhovin Wellness Centerin hierontahoidot, kosmeettiset hoidot, kasvo- käsi ja jalkahoidot, erilaiset kylvyt, suolahoitohuone ja monipuoliset hoitopaketit hemmottelevat kehoa ja mieltä. Ammattitaitoinen Wellness Center -tiimi auttaa asiakasta valitsemaan kaiken kattavasta hoitovalikoimasta sopivan hoidon.

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Anttolanhovista löytyvät mm. Frisbeegolfrata, geokätköjä ja moneen tasoon soveltuvat ulkoilumaastot, niin Fatbike-pyöräilyyn, hiihtoon, kävelyyn, juoksuun kuin esimerkiksi retkiluisteluun. Saimaa tarjoaa myös monenlaiseen aktiviteettiin omat mahdollisuutensa. Anttolanhovista voikin vuokrata mm. kanootteja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Ulkoilman ystäville alueelta löytyvät myös lasten leikkikenttä, grillikatos ja nuotiopaikka.

Liikuntasali tarjoaa hyvät sisäliikuntamahdollisuudet mm. joukkuepeleihin. Monikäyttöisessä liikuntasalissa järjestetään myös tanssi-iltoja. Allasosasto ja kuntosali täydentävät sisäliikuntamahdollisuuksia, luoden monipuoliset puitteet kaikentasoiseen liikuntaan.

Kokoukset ja juhlat

Anttolanhovi tarjoaa useita erityyppisiä kokoustiloja aina perinteisistä hotellikokouksista -luovuutta ruokkiviin huvilakokouksiin. Muuntautuvat ja nykyaikaiset tilat, illanviettomahdollisuudet, aktiviteetit ja elämykset sekä lähiruoka täydentävät kokouspalveluja. Tilat löytyvät myös esimerkiksi hääjuhlalle ja intiimille perhejuhlalle. Isommalle juhlaseurueelle on vuokrattavissa yksityiskäyttöön Rantaravintola ja pienemmälle seurueelle persoonallinen Kotaravintola. Perhetilaisuuksia voidaan järjestää pienellä seurueella myös Art&Design -huviloissa, joihin on saatavilla ravintolapalvelut. Anttolanhovin kokenut henkilökunta auttaa myös tilaisuuksien suunnittelussa.

Anttolanhovi_villa_1
Anttolanhovi_villa_2
Anttolanhovi_Vesa
Anttolanhovi_vastaanotto
Anttalanhovi_Hotelli

Anttolanhovi
Hovintie 224
52100 Anttola

Hotellin vastaanotto ja huonevaraukset:
0444301100
sales@anttolanhovi.fi

Rantaravintola ja pöytävaraukset:
0444301108
restaurant@anttolanhovi.fi

Myyntipalvelu:
0444301112
ellinoora.kaitainen@anttolanhovi.fi

Global Sales:
global.sales@anttolanhovi.fi

Avoinna ympäri vuoden.

www.anttolanhovi.fi
Instagram
Facebook