VisitSaimaa_SaimaaGastronomy

Maista Saimaa Gastronomy -ravintoloissa jokaisen omanlainen Makujen kimara -annos
29€

Lähde makumatkalle ja kierrä neljä Saimaa Gastronomy -kohdetta – Hotelli Punkaharju, Sahanlahti Resort, Tea House of Wehmais, Tertin Kartano – nauttien hyvästä ruuasta ja upeista maisemista. Kesän makumatkalle jokaisen ravintolan keittiö ideoi omanlaisen Makujen kimara -annoksen, jonka saat jokaisesta Saimaa Gastronomy -ravintolasta hintaan 29 €

Kartano- ja puutarharavintola
Tertin kartano

Tertin Kartanon Makujen kimara -take away annoksessa on yhdelle

• Sesongin kasvispiirasta ja nokkosta
• Iivarin muikkuja ja sinappikastiketta
• Lähitilan savunautaa ja jalapenohyytelöä
• Hanhenmaksamoussea ja tryffelisalsaa
• Ruusucheddaria ja omenacalvadoshyytelöä
• Kasvimaan satoa
• Oman leipomon juureen leivottua näkkileipää ja vehnätöntä siemennäkkileipää
• Pieni makea kartanon leipomosta

Makujen kimara 29 €

Lue lisää

TeaHouse of Wehmaisin teenmaistelu.

Luomu- ja teeravintola
TeaHouse of Wehmais

TeaHouse of Wehmaisin Makujen kimara -kattauksessa on viisi herkullista TeaHouse-tapasta, joihin jokaiseen on paritettu sopiva tee. Maistelulautasella luomu sekä laadukkaat raaka-aineet omalta maatilalta ja lähialueiden viljelijöiltä näyttelevät merkittävää roolia.

Makujen kimara 29 €

Makujen kimara -maistelulautasen hintaan ei sisälly juomia. Halutessasi voit tilata myös teesommelierimme tapaksille parittamat teet. Makujen kimara ja paritetut teet yhteensä 45 €

Lue lisää

Artesaaniravintola
Sahanlahti Resort

Sahanlahden Makujen kimara -annoksessa on käsin tehtyjä makupaloja lihasta ja kalasta. Annos kootaan päivittäin vaihtuvista sesongin parhaista D.O. Saimaa -tuotteista ja muista paikallisista herkuista. Annoksesta riittää maisteltavaa kahdelle tai pääruuaksi yhdelle.

Makujen kimara 29 €

Lue lisää

Villiruokaravintola
Hotelli Punkaharju

Hotelli Punkaharju kokoaa makujen kimaran päivän villeistä alkupaloista Saimaalta ja sen metsistä. Tämä on reilu annos yhdelle tai mukavasti naposteltavaa kahdelle – myös take away annoksena. Makujen kimaran kylkeen voit tilata myös lämpimiä herkkuja lisähintaan.

Makujen kimara 29 €

Lue lisää

Makujen kimara -annokset ovat myynnissä 31.8.2021 saakka. Annosten saatavuudessa voi olla ravintolakohtaisia aikataulurajoituksia ja annokset voivat mm. sesongin raaka-aineiden saatavuuden johdosta vaihtua.

VisitSaimaa_SaimaaGastronomy
Saimaa Gastronomy ravintolat tarjoavat loistavan matkan Saimaan järviluontoon