Kalamiesten unelmaloma Mikkelin seudulla

Vietä loma kalastaen Suomen suurimmalla vesialueella

Vuokraa Mökki Saimaa Lake Villas

Saimaa Lake Villas kalastushuvilat antavat puitteet kalastuslomalle, jolla ei tingitä tasosta. Kohteitamme ympäröi Suomen järvirikkain maakunta ja kalaisat vedet houkuttelevat virittelemään vieheitä koko päiväksi. Ja kun kala nappaa, kalastushuvilalla niistä valmistuu mainiota maisteltavaa koko seurueelle. Kohteista löytyy välineitä kalan käsittelyyn ja kylmäsäilytykseen.

Jokaiselta kalastusmökiltä löytyy saaliin narraukseen sopiva soutuvene ja veneilyliivejä on saatavilla kunkin kalastajan koon mukaan. Tiedossamme on myös mistä voitte vuokrata tai ostaa tarvitsemianne kalastusvälineitä. Opastamme

lähiseudun kalastukseen liittyvissä luvissa ja maksuissa ja tarvittaessa hoidamme kalastusluvat. Neuvomme kokemuksella myös mökkijärven parhaat ottipaikat. Tiesitkö, että Mikkelin seudulla hauen kalastus on suosittua.

Kalastuksen lisäksi kohteet tarjoavat myös muita elämyksiä koko perheelle tai matkaseurueelle. Mökkien suunnittelu ja varustus takaavat laadukkaat puitteet hyvälle unelle, saunomiselle ja rennoille lomatouhuille huvilan lähiluonnossa.

Kalasta elämyksiä SaimaaLakeVillas -verkoston huviloissa!

Näitä mökkejä suosittelemme kalastajille

Kalastus yhteistyössä paikallisten kalamiesten kanssa

Miltä kuulostaisi kalastus ammattilaisen kanssa? Olemme valikoineet joukon erinomaisia yhteistyökumppaneita, jotka järjestävät teille täyden palvelun kalastusretken. Ammattilaiset huolehtivat järjestelyistä ja takaavat turvallisuuden – voitte keskittyä vain nauttimaan kalastuksesta.

Haluatko mökkilomalle? Tee varaustiedustelu laadukkaista huviloista nyt!

Voit tehdä varaustiedustelun, joka lähtee kaikille Saimaa LakeVillas verkoston yrityksille.