JOULU SAIMAALLA

Joulun majoituspaketit

Suomalaisen joulun pyhättö ja näyttämö oma koti on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Vallitsevan tilanteen takia monet ovat joutuneet pysymään poikkeuksellisen paljon kotona tänä vuonna, joten joulun irtiotto voisi olla paikallaan. Varaa koko perheelle valmis joulupaketti ja nauttikaa joulusta ilman stressiä joulusiivouksesta tai juhlapöydän herkuista tai kokoa kaikki läheiset mökkijoulun viettoon Saimaalle!

Lisää majoituskohteita Saimaalla

Joulun makuja

Saimaan seudulla joulunalusaika on paikallisten makujen juhlaa. Tässä koottuna osa notkuvista pitopöydistä, joita eri puolilla Saimaata on tarjolla. Unohda joulukiireet ja istahda valmiiseen pöytään! 

Lisää Saimaan herkkuja

Anna lahjaksi Saimaa-elämys!

Ilahduta läheistäsi tänä jouluna elämyslahjalla Saimaalla. Ostamalla lahjaksi vaikkapa lahjakortin tuet samalla Saimaan paikallisia yrityksiä.

Joulun tapahtumia

Tarkistathan tapahtumien tiedot ja tarkan ajankohdan aina verkosta muutoksien varalta.

***

Mikkelin joulutori 8.-22.12.

Mikkelin perinteiseltä joulutorilta voit ostaa paikallisia käsitöitä ja herkkuja joululahjaksi. Lisätietoja.

***

Kenkäveron joulun aika 

Kenkävero ja pappilan pihamaa Mikkelissä täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Kenkäveron jouluun kuuluu muun muassa Kenkäveron Yötapahtuma 5.12. Lisätietoja.

***

Tuomaan markkinat 11.12. Olavinlinnassa

Tuomaan markkinat järjestetään Savonlinnan keskiaikaisessa Olavinlinnassa 11.12. klo 10-17. Lisätietoja.

***

Varkauden joulunavaus 20.11.

Jouluisia tapahtumia ympäri kaupunkia niin lapsille kuin aikuisillekin. Päätapahtumassa Taulumäen torilla esiintyy tangokuningas Petri Hervanto. Lisätietoja.

Tekemistä riittää talvellakin!

Saimaa on monelle kesäkohde, mutta tekemistä riittää taatusti myös talvisin. Kokeile jääkelluntaa hyisellä Saimaalla, lähde retkelle Pohjoismaiden suurimmille kalliomaalauksille tai vuokraa välineet omatoimiseen tekemiseen. Saimaalla voit nähdä porojakin!

Perille matkahaku kertoo kuinka pääset Saimaalle

Perille-palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.