JOULU SAIMAALLA

Joulun majoituspaketit

Suomalaisen joulun pyhättö ja näyttämö oma koti on ollut kovassa käytössä viime aikoina. Vallitsevan tilanteen takia monet ovat joutuneet pysymään poikkeuksellisen paljon kotona tänä vuonna, joten joulun irtiotto voisi olla paikallaan. Varaa koko perheelle valmis joulupaketti ja nauttikaa joulusta ilman stressiä joulusiivouksesta tai juhlapöydän herkuista tai kokoa kaikki läheiset mökkijoulun viettoon Saimaalle!

Lisää majoituskohteita Saimaalla

Joulun makuja

Saimaan seudulla joulunalusaika on paikallisten makujen juhlaa. Tässä koottuna osa notkuvista pitopöydistä, joita eri puolilla Saimaata on tarjolla. Unohda joulukiireet ja istahda valmiiseen pöytään! 

Lisää Saimaan herkkuja

Joulun tapahtumia

Tarkistathan tapahtumien tiedot ja tarkan ajankohdan aina verkosta, sillä muutoksia voi tulla nopeastikin näin poikkeuksellisena aikana. 

***

Mikkelin joulutori 7.-22.12.

Mikkelin perinteiseltä joulutorilta voit ostaa paikallisia käsitöitä ja herkkuja joululahjaksi. Lisätietoja.

***

Wanhan Savonlinnan jouluviikko 12.-20.12.

Jouluviikko tarjoilee paikallisia, ekologisia joululahjaideoita ja ostoksia, joulusyötävää ja -juotavaa sekä jouluista tunnelmaa ohjelman merkeissä. Lisätietoja.

***

Kenkäveron joulun aika 

Kenkävero ja pappilan pihamaa Mikkelissä täyttyvät joulun alla touhusta ja tohinasta. Sadoin jouluvaloin somistettu tunnelmallinen pihapiiri on jo käsite mikkeliläisille. Kenkäveron Joulusta on tullut myös suosittu nähtävyys Mikkelissä, jota kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Kenkäveron jouluun kuuluu muun muassa perinteiset Herkkumarkkinat 19.-20.12. Lisätietoja.

***

Tekemistä riittää talvellakin!

Saimaa on monelle kesäkohde, mutta tekemistä riittää taatusti myös talvisin. Kokeile jääkelluntaa hyisellä Saimaalla, lähde retkelle Pohjoismaiden suurimmille kalliomaalauksille tai vuokraa välineet omatoimiseen tekemiseen. Saimaalla voit nähdä porojakin!

Perille matkahaku kertoo kuinka pääset Saimaalle

Perille-palvelulla matkan suunnittelu ja matkalipun ostaminen ovat helppoa ja nopeaa. Palvelun avulla voi verrata bussien, junien, lentojen, laivojen, lauttojen ja taksin hintoja, matkustusaikoja, matkan kestoa ja matkustustapojen ympäristövaikutuksia. Vaihtoehtoja voi verrata myös omaan autoon.