Saimaa Moments

Kuvaa hetkesi Saimaalla!

Kuvaa hetkesi Saimaalla!

Saimaa Moments -kilpailussa haetaan onnistuneita otoksia Saimaan rannoilta. Miten koet kesäisen Saimaan? Ikuistitko hienon hetken mökkirannassa tai Saimaan kesäkaupunkien vilinässä? Kuvaa oma hetkesi Saimaalla ja lataa kuva tai video Instagramiin, Twitteriin, Pinterestiin, Flickriin tai Youtubeen ja tägää se #saimaamoments.

Lunastamme parhaat kuvat ja videot käyttöömme! Maksamme lunastettavien kuvien käyttöoikeuksista 60 euroa/onnistunut otos. Lunastettavat kuvat valitsee Visit Saimaa-verkkopalvelun raati.

Hyvä kuva kertoo tarinaa, jossa katsoja haluaa olla mukana

Postikorttimaisemia ja auringonlaskuja olemme jo nähneet. Nyt haemme tunnelmia, hetkiä, kohtaamisia ja omaleimaisia elämyksiä Saimaalla. Haemme kuvia, joissa on persoonallisia henkilöitä, erilaisia ja yllättäviä kuvakulmia. Kuvia, joista välittyy aito kokemus ja jotka herättävät katsojassa tunteita.

Kuvaa hetkesi Saimaalla ja lataa otoksesi Flickriin, Twitteriin, Pinterestiin, Instagramiin tai Youtubeen tägillä #saimaamoments

  • Lunastettavat kuvat/videot valitsee Visit Saimaa -raati (Savonlinnan Seudun Matkailu Oy, Miset Oy, Savonlinnan Yrityspalvelut Oy).
  • Kuvaajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Kuvien/videoiden käyttöoikeuden lunastamisesta tehdään kirjallinen sopimus kuvaajan kanssa. Kuvaaja voi halutetessaan myös kieltäytyä kuvien lunastamisesta.
  • Kilpailun kuvien käyttöoikeudet ostetaan Saimaan matkailualueen, pääsääntöisesti Visit Saimaa ja Visit Savonlinna -palveluissa tapahtuvaan markkinointiin. Kuvien lunastaja (Savonlinnan Seudun Matkailu Oy, Savonlinnan Yrityspalvelut Oy tai Miset Oy) voivat sopia erikseen muusta käyttötarkoituksesta.
  • Kuvaajalle maksetaan 60 euron korvaus kuvan/videon käytöstä. Olemme varautuneet lunastamaan kuvia tai videoita yhteensä 50 kappaletta. Kilpailunjärjestäjä pidättää kuitenkin oikeuden olla lunastamatta kuvia, mikäli kuvakilpailun kuvat eivät täytä kilpailun kriteerejä. Kuvien lunastamisen yhteydessä tehdyn sopimuksen myötä tilaaja saa täydet käyttöoikeudet kuvien käyttöön. Varmistathan ennen kilpailuun osallistumista, että kuvassa olevat henkilöt antavat suostumuksensa kuvan käyttöön markkinointitarkoituksessa.
  • Kilpailun järjestäjinä toimivat Savonlinnan Seudun Matkailu Oy, Savonlinnan Yrityspalvelut Oy, Miset Oy.